Mac App Store: automatische beveiligingsupdates

Lees hier meer over automatische beveiligingsupdates op een Mac.

Automatische beveiligingsupdates

Sommige essentiële beveiligingsupdates voor een Mac worden als automatische updates uitgebracht. Een Mac controleert dagelijks op deze updates. Wanneer een automatische beveiligingsupdate beschikbaar is, wordt deze automatisch geïnstalleerd en wordt een melding weergegeven.

Automatische beveiligingsupdates uitschakelen

Als u beveiligingsupdates altijd handmatig wilt downloaden en installeren, kunt u dit in Systeemvoorkeuren instellen.

Klik in Systeemvoorkeuren op App Store en schakel deze opties uit:

• Zoek automatisch naar updates
  • Download nieuwe updates op achtergrond
  • Installeer systeembestanden en beveiligingsupdates

Als u deze opties uitschakelt, schakelt u ook het automatisch zoeken naar alle software-updates uit. Als u software-updates wilt zoeken, opent u de App Store op de Mac en klikt u op Updates in de knoppenbalk van de App Store.