Als je je in-app aankopen niet kunt vinden of gebruiken

Als je in-app aankopen die je hebt gedaan, niet kunt vinden of gebruiken, kun je proberen ze te herstellen.

In-app aankopen herstellen

Sommige in-app aankopen, zoals in-game valuta's of hints, zijn verbruikbare aankopen. Dat betekent dat ze op kunnen raken. Verbruikbare aankopen kun je niet herstellen. Meer informatie over verschillende soorten in-app aankopen.

Een niet-verbruikbare aankoop, zoals een upgrade naar een pro-versie, een extra functie in een game of een abonnement, kun je mogelijk herstellen:

1. Open de app waarin je het item hebt gekocht.

2. Kijk of er een hersteloptie is. Die kun je misschien vinden in de store, het hoofdmenu, het instellingenmenu of het optiemenu van de app.

Je probeert te herstellen, maar er gebeurt niets of je ziet een fout