Als uw video's niet worden weergegeven in iMovie Theater op uw apparaten

Lees wat u moet doen als uw iMovie-video's niet worden weergegeven in iMovie Theater op uw iOS-apparaten, Mac-computers of Apple TV.

Als u een video deelt met iMovie Theater, wordt deze geüpload naar iCloud zodat u de video kunt bekijken op Apple apparaten waarbij u bent ingelogd met uw Apple ID. Als u iCloud Drive hebt ingeschakeld op een van de apparaten, maar niet op de andere:

• iMovie Theater wordt mogelijk leeg weergegeven op sommige apparaten.
  • Sommige inhoud lijkt te ontbreken op sommige apparaten.
  • Nieuwe inhoud die u deelt met iMovie Theater, wordt mogelijk niet op elk apparaat weergegeven.

Volg de stappen in dit artikel om uw apparaten te configureren om iMovie Theater-inhoud te kunnen kijken.

Configureren op een iOS-apparaat

Uw iOS-apparaat configureren om gedeelde iMovie Theater-inhoud te bekijken:

1. Werk het apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS.
  2. Werk iMovie bij naar versie 2.1 of hoger. Voor updates voor uw apps opent u de App–Store en tikt u op 'Updates'.
  3. Schakel iCloud Drive in.

Configureren op uw Mac

Uw Mac configureren om gedeelde iMovie Theater-inhoud te bekijken:

1. Werk uw Mac bij naar OS X Yosemite of hoger.
  2. Werk iMovie op uw Mac bij naar versie 10.0.6 of hoger.
  3. Schakel iCloud Drive in.

Configureren op een Apple TV

Als u een Apple TV hebt, kunt u iMovie Theater-inhoud bekijken die u met behulp van iCloud hebt gedeeld vanaf uw apparaten. Uw iMovie Theater-inhoud wordt automatisch weergegeven op uw Apple TV als u iMovie Theater hebt geselecteerd vanuit het beginscherm.

Gedeelde iMovie Theater-inhoud bekijken op een Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie):

1. Installeer de iMovie Theater-app via de App Store op uw Apple TV.
  2. Open de app vanuit het beginscherm en log in bij iCloud met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt voor uw andere apparaten.

Gedeelde iMovie Theater-inhoud bekijken op een Apple TV (2e of 3e generatie):

1. Zorg ervoor dat de iMovie Theater-optie is ingeschakeld in 'Instellingen' > 'Hoofdmenu'.
  2. Selecteer de iMovie Theater-app op het beginscherm en log in bij iCloud met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt voor uw andere apparaten.

Afhankelijk van hoeveel films u hebt gedeeld met iMovie Theater, kunt u de melding zien dat uw Apple TV geen verbinding kan maken met iMovie Theater. Probeer enkele films uit iCloud te verwijderen via uw MaciPhone of iPad. Wanneer u een film of trailer verwijdert van iCloud, blijft deze aanwezig in iMovie Theater op het apparaat dat u hebt gebruikt om de films te verwijderen.

Meer informatie

Lees meer over iMovie Theater en iCloud Drive.