Safari op uw computer bijwerken of opnieuw installeren

Op Mac-computers wordt de Safari-webbrowser geïnstalleerd en bijgewerkt als onderdeel van macOS. Updates van Safari voor de pc zijn niet meer beschikbaar.

Safari voor Mac

Safari is inbegrepen bij de Mac.

• Om Safari up-to-date te houden, installeert u de nieuwste macOS-updates. De meest recente versie van macOS bevat ook de meest recente versie van Safari.
  • Als u Safari hebt verwijderd en geen reservekopie hebt, installeert u macOS opnieuw. Safari wordt dan weer teruggezet in de map 'Apps'. Als u macOS opnieuw installeert, worden er geen gegevens van de computer verwijderd. Kijk eerst even of u Safari kunt vinden met Spotlight voordat u macOS opnieuw gaat installeren. Als het wordt gevonden, maar niet meer in het Dock staat, kunt u het terugzetten door het naar het Dock te slepen.

Safari voor Windows

Apple levert geen Safari-updates meer voor Windows. De laatste versie van Safari voor Windows is versie 5.1.7. Deze versie is verouderd en wordt niet meer ondersteund.