Apple klantnummers, DEP-reseller-ID's en DEP-klant-ID's vinden

Lees waar u uw nummer of ID kunt vinden en wanneer u dit nummer of deze ID in Apple Business Manager of Apple School Manager gebruikt.

Waar vind ik mijn Apple klantnummer of DEP-reseller-ID?

Lees waar u uw nummer of ID kunt vinden als u uw apparaten bij Apple of bij een deelnemende erkende Apple reseller hebt aangeschaft.

Als u uw apparaten bij Apple hebt aangeschaft

Als u uw apparaten bij Apple aanschaft, wordt een Apple klantnummer aan uw organisatie toegewezen. Als u niet weet wat uw Apple klantnummer is, neemt u contact op met uw financiële afdeling of met de verkoopafdeling van Apple.

Als u uw Apple apparaten bij een Apple Store koopt, informeert u bij het Business Team naar uw Apple klantnummer.

Als u uw apparaten hebt aangeschaft bij een erkende Apple reseller of een mobiele aanbieder

Neem contact op met uw erkende Apple reseller of mobiele aanbieder. Controleer of het bedrijf de functie voor apparaatinschrijving van Apple Business Manager of Apple School Manager ondersteunt. Als dit zo is, vraagt u om de DEP-reseller-ID van het bedrijf. Ondersteunt het bedrijf deze programma's niet, vraag het dan om contact op te nemen met de distributeur of het Apple accountteam om uw apparaten in te schrijven.

Wat moet ik inschrijven?

Wanneer uw organisatie zich inschrijft bij Apple School Manager of Apple Business Manager, ontvangt u een e-mail van Apple nadat uw inschrijving is goedgekeurd. Vervolgens voert u uw Apple klantnummer of de DEP-reseller-ID van uw reseller of aanbieder in om apparaatleveranciers toe te voegen:*

1. Log in bij Apple School Manager of Apple Business Manager
  2. Klik op 'Instellingen' en vervolgens op 'Aangekochte apparaten'.
  3. Klik op 'Voeg toe' naast 'Apple klantnummers' of 'DEP-reseller-ID's'.
  4. Voer uw nummer of ID in.
  5. Klik op 'Bewaar'.

U kunt uw DEP-klant-ID ook op deze pagina vinden. Als u een DEP-reseller-ID opgeeft, moet u aan uw reseller of aanbieder ook uw DEP-klant-ID doorgeven.

* Als u een grote organisatie vertegenwoordigt, zoals een schooldistrict, hebt u mogelijk meerdere Apple klantnummers of DEP-reseller-ID's. U kunt bij uw inschrijving meerdere Apple klantnummers of DEP-reseller-ID's toevoegen. Dit kan ook achteraf.