Als een vraagteken wordt weergegeven wanneer u de Mac start

Als een map met een knipperend vraagteken wordt weergegeven, betekent dit dat uw opstartschijf niet meer beschikbaar is of geen werkend Mac-besturingssysteem bevat.

Scherm met knipperend vraagteken

1. Houd de aan/uit-knop op de Mac 10 seconden ingedrukt totdat de Mac wordt uitgeschakeld.
  2. Schakel de Mac in en houd direct Command (⌘)-R ingedrukt om op te starten vanaf macOS Recovery.
  3. In macOS Recovery gebruikt u Schijfhulpprogramma om de opstartschijf te herstellen.
  4. Als Schijfhulpprogramma geen fouten heeft gevonden of alle fouten heeft hersteld, voert u een van de volgende acties uit:

Als u nog steeds hulp nodig hebt neemt u contact op met Apple Support.