De iPod geforceerd herstarten

Lees wat u moet doen als de iPod niet reageert wanneer u op de knoppen drukt.

Uw apparaat selecteren

Selecteer uw model in de lijst of bepaal welk model iPod u hebt.

De iPod touch geforceerd herstarten

Als de iPod touch niet reageert, kunt u het apparaat geforceerd herstarten. Houd de sluimerknop en de thuisknop minstens tien seconden tegelijk ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Meer hulp nodig?

De iPod nano geforceerd herstarten

Volg de instructies voor uw model:

iPod nano (7e generatie)

Houd de sluimerknop en de thuisknop tegelijk ingedrukt totdat het scherm wordt uitgeschakeld. Wacht een paar seconden totdat het apparaat opnieuw wordt opgestart. Nog steeds hulp nodig? Sluit de iPod op de netvoeding aan en probeer het opnieuw.

iPod nano (6e generatie)

Houd de sluimerknop en de volume-omlaagknop minstens acht seconden tegelijk ingedrukt, of totdat u het Apple logo ziet.Nog steeds hulp nodig? Sluit de iPod op de netvoeding aan en probeer het opnieuw.

iPod nano (5e generatie of ouder)

Zet de vergrendelknop stevig vast in de vergrendelpositie. Houd vervolgens de menuknop en de selectieknop acht seconden ingedrukt, of totdat u het Apple logo ziet.

Meer hulp nodig?

De iPod classic geforceerd herstarten

1. Zet de vergrendelknop stevig vast in de vergrendelpositie.
  2. Houd de menuknop en de selectieknop acht seconden ingedrukt, of totdat u het Apple logo ziet.

Nog steeds hulp nodig?

• Plaats de iPod op een bureau of tafel en probeer het opnieuw. Deze keer drukt u de selectieknop in zonder het Click Wheel aan te raken. Ook drukt u tijdens het indrukken van de menuknop niet in het midden maar op de buitenkant van het Click Wheel.
  • Je kunt ook lezen hoe je de iPod classic oplaadt.
  • Weet u niet zeker welk model u hebt

Andere iPod-modellen geforceerd herstarten

Hieronder lees u hoe u de iPod mini en oudere modellen dan de iPod classic geforceerd herstart, zoals de iPod (met Scroll Wheel), de iPod (met Touch Wheel), de iPod (met dockconnector) en andere modellen:

1. Zet de vergrendelknop stevig vast in de vergrendelpositie.
  2. Voer vervolgens de instructies voor uw model uit:
    • Voor iPod mini-modellen houd u de menuknop en de selectieknop acht seconden tegelijk ingedrukt, of totdat u het Apple logo of iPod-logo ziet. U moet deze stap mogelijk herhalen.
    • Voor andere modellen houd je de afspeel-/pauzeknop en de menuknop acht seconden tegelijk ingedrukt, of totdat u het Apple logo of iPod-logo ziet. U moet deze stap mogelijk herhalen.