Wat is iCloud voor Windows?

Met iCloud voor Windows hebt u vanaf alle apparaten toegang tot foto's, contacten, agenda's, bestanden en meer. iCloud bewaart al uw materiaal en houdt het automatisch up-to-date op alle apparaten.

Mac, iPad en iPhone waarop iCloud voor Windows wordt getoond

Wat u kunt doen met iCloud voor Windows

• Uw foto's en video's veilig in iCloud bewaren. Als u iCloud-foto's gebruikt, worden alle nieuwe foto's en video's die u op een iPhone, iPad of iPod touch maakt automatisch naar uw pc gedownload. Bovendien kunt u nieuwe foto's en video's vanaf uw Windows-pc uploaden zodat u deze ook kunt bekijken op andere apparaten.
  • Gebruik Gedeelde albums om foto's en video's te delen met de personen die u uitkiest. Vervolgens nodigt u vrienden uit om hun eigen foto's, video's en opmerkingen toe te voegen.
  • Maak uw documenten beschikbaar op elk apparaat dat u gebruikt met iCloud Drive. Sleep gewoon de documenten naar de map iCloud Drive op de pc en u kunt ze altijd en op alle apparaten openen.
  • Werk iCloud Mail, iCloud Contacten, iCloud Agenda's en iCloud Herinneringen automatisch bij op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac en pc.
  • Zorg dat uw bladwijzers in Internet Explorer, Firefox of Google Chrome in Windows hetzelfde zijn als de bladwijzers van Safari.
  • Werk de iCloud-voorkeuren bij, zie hoeveel iCloud-opslag u gebruikt, verwijder items om opslagruimte vrij te maken en pas uw opslagabonnement aan wanneer u maar wilt.

Dit hebt u nodig om iCloud voor Windows te kunnen gebruiken

Voordat u aan de slag gaat, stelt u iCloud in op uw Apple apparaten. Volg gewoon de instructies voor een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 5 of hoger of Mac met OS X Lion 10.7.4 of hoger. Vervolgens kunt u iCloud configureren op de pc.

Wat u nog meer nodig hebt, hangt af van het soort gegevens dat u up-to-date wilt houden in iCloud:

• Mail, Contacten, Agenda's en Herinneringen: Outlook 2007 t/m 2016 en een up-to-date browser om iCloud.com te openen.
  • Bladwijzers: Internet Explorer 11 of hoger, Firefox 45 of hoger, of Google Chrome 50 of hoger (alleen bureaubladmodus).
  • Documenten: iCloud Drive moet op alle apparaten geconfigureerd zijn.

iCloud vereist een internetverbinding en voor sommige iCloud-functies zijn bepaalde systeemvereisten aanbevolen. iCloud is mogelijk niet beschikbaar in alle regio's en de functionaliteit kan variëren.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.