Als synchrone weergave of streamen niet werkt op uw met AirPlay compatibele apparaat

Lees hier wat u moet doen als u niet kunt streamen via AirPlay, als u het scherm van uw iOS-apparaat of Mac niet synchroon kunt weergeven op uw Apple TV of smart-tv, of als er zich een ander probleem met AirPlay voordoet.

Probeer eerst deze stappen

Kijk na elke stap of u nog hulp nodig hebt.

1. Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden.
  2. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden.
  3. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave.

Als u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren, hebt u mogelijk beperkingen ingeschakeld of moet u mogelijk uw AirPlay-wachtwoordinstellingen aanpassen.

Nog steeds hulp nodig?

Lees wat u moet doen als u nog een probleem hebt met AirPlay.

Als de muziek onverwacht stopt

Als de muziek onverwacht stopt met afspelen, gebruikt u uw apparaat of Siri om opnieuw muziek af te spelen. In sommige situaties kan de Woning-app uw HomePod*, Apple TV of voor AirPlay geschikte luidspreker gebruiken als de belangrijkste audiobron voor het streamen van muziek (zelfs als uw HomePod* of Apple TV momenteel geen muziek afspeelt). Door Siri op dat apparaat te gebruiken of een andere taak uit te voeren, kan het afspelen overal worden onderbroken. U kunt ook een iOS-apparaat of computer met iTunes als audiobron gebruiken om handmatig muziek te streamen.

Als u beeld hebt, maar geen geluid

Als u geen audio hoort bij het streamen van video vanaf uw iOS-apparaat of Mac naar uw Apple TV, moet u ervoor zorgen dat het volume harder is gezet en niet gedempt is op zowel uw iOS-apparaat als uw televisie of ontvanger.

Als u video vanaf een iPhone of iPad streamt, controleert u de schakelaar voor het belsignaal. Als deze op stil staat, ziet u een oranje streep. Verschuif de schakelaar om het belsignaal in te schakelen.

Als u AirPlay nog steeds niet kunt gebruiken nadat u deze stappen hebt geprobeerd, neemt u contact op met Apple Support.

* HomePod is niet in alle landen en regio's beschikbaar.