Over de OS X Yosemite v10.10.2-update

De OS X Yosemite v10.10.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

Bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Gebruik het  paneel Updates van de Mac App Store om software-updates van Apple, inclusief deze update, te zoeken.
  3. Zodra u de installatie van deze update hebt gestart, mag u de computer niet uitzetten of de installatie onderbreken.

Naast deze update zijn mogelijk ook andere software-updates beschikbaar voor de computer. Installeer alle updates in de lijst voor het beste resultaat. Sommige updates verschijnen mogelijk pas in het paneel Updates wanneer u de andere beschikbare updates hebt geïnstalleerd.

U kunt ook een standalone installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via de website Apple Support

Over de update

Deze update bevat de volgende verbeteringen:

• Lost een probleem op waarbij de Wi-Fi-verbinding wordt verbroken.
  • Lost een probleem op waarbij webpagina’s traag worden geladen.
  • Verhelpt een probleem waarbij Spotlight externe e-mailinhoud laadt wanneer deze voorkeur is uitgeschakeld in Mail.
  • Verbetert de synchronisatie van audio en video wanneer een Bluetooth-koptelefoon wordt gebruikt.
  • Biedt nu ook de mogelijkheid om door iCloud Drive in Time Machine te bladeren.
  • Verbetert de spraakprestaties in VoiceOver.
  • Lost een probleem op waarbij VoiceOver tekens met een echo uitspreekt wanneer tekst op een webpagina wordt ingevoerd.
  • Verhelpt een probleem waarbij de invoermethode onverwacht de taal kan veranderen.
  • Verbetert de stabiliteit en beveiliging in Safari.

Inhoud voor bedrijven

Deze update doet het volgende voor klanten in bedrijven:

• Verbetert de prestaties bij het zoeken van DFS-shares in de Finder.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde uitnodigingen in Agenda een onjuiste tijd hebben.
  • Verhelpt een probleem met Microsoft Exchange-accounts waarbij de organisator van een vergadering niet wordt verwittigd wanneer een uitnodiging wordt aanvaard via Agenda.
  • Verhelpt een probleem waarbij in Safari continu wordt gevraagd in te loggen bij het openen van een website die met de NTML-identiteitscontrole is beveiligd.
  • Biedt nu ook de mogelijkheid om datums voor ‘Niet aanwezig’-antwoorden in te stellen voor Microsoft Exchange-accounts in Mail.

Beveiligingsinhoud

Deze update wordt mogelijk niet met succes geïnstalleerd als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast.

De grootte van een update in het paneel Updates van de Mac App Store kan verschillen tussen computers. Deze is afhankelijk van het model van de computer en de al geïnstalleerde software.