Ontbrekende geluiden, instrumenten en loops in GarageBand 10 of Logic Pro X

Als u GarageBand 10 of Logic Pro X installeert, kunnen de verzameling geluiden, instrumenten en loops die bij deze programma’s horen mogelijk ontbreken.

Dit kan gebeuren als u een andere gekoppelde schijf of een ander gekoppeld volume hebt waarop ook GarageBand 10 of Logic Pro X is geïnstalleerd. Om dit te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat deze volumes of schijven niet zijn gekoppeld wanneer u de betreffende programma’s installeert.

Meer informatie

Raadpleeg deze artikelen voor meer informatie over het verwijderen en opnieuw installeren van Logic of GarageBand.