Het serienummer van uw Beats-product vinden

Het serienummer van uw apparaat staat op het apparaat zelf of bij de streepjescode op de verpakking van het apparaat.

Uw serienummer zoeken

Ga naar een goed verlichte ruimte, houd het apparaat onder een felle lamp of gebruik een vergrootglas om het serienummer beter te kunnen lezen. U kunt ook met uw mobiele telefoon een foto maken van het nummer en vervolgens inzoomen op de foto.

Als u de originele verpakking van het Beats-product nog hebt, kunt u het serienummer wellicht ook terugvinden bij de streepjescode. Soms staat het serienummer ook vermeld op de originele verkoopbon of factuur.

U kunt het serienummer ook vinden met behulp van uw iOS- of Android-apparaat.

Koptelefoons

Solo Pro

Maak de hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de linkeroorschelp.

U vindt het serienummer op de schuif.

Andere Beats-koptelefoons

Maak de hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de rechteroorschelp.

U vindt het serienummer op de schuif.

Beats EP (van na juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel.

U vindt het serienummer op de kabel.

Beats EP (van vóór juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel bij de linkeroorschelp.

U vindt het serienummer op de kabel, bij de linkeroorschelp.

Oortjes

Beats Flex

Controleer de bedieningsmodule aan de rechterkant.

diagram locatie van serienummer

Powerbeats Pro

Controleer de binnenkant van de case.

U vindt het serienummer op de binnenkant van de case, bij de bovenkant.

Powerbeats3 Wireless

Controleer de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

U vindt het serienummer op de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

BeatsX

Controleer de voedingsmodule bij het rechteroortje.

U vindt het serienummer op de voedingsmodule bij het rechteroortje.

urBeats, Tour en Powerbeats2

Kijk op de kabel bij het rechteroortje.

U vindt het serienummer op de kabel.

Luidsprekers

Pill en Pill 2.0

Controleer de rubberen rand onderop de luidspreker.

U vindt het serienummer op de onderkant van de luidspreker.

Pill+

Trek de rubberen rand van de achterkant van de luidspreker en kijk boven de USB-poort.

U vindt het serienummer boven de USB-poort.

Pill XL

Trek de rubberen flap terug die de poorten aan de achterkant van de luidspreker bedekt. Het serienummer is afgedrukt op de binnenkant van deze flap. Het nummer begint met RAVE en wordt gevolgd door meer letters en nummers. Lees hier meer over het vervangingsprogramma voor de Beats Pill XL-luidspreker.

U vindt het serienummer op de binnenkant van de rubberen flap.

Het serienummer vinden met een iOS- of Android-apparaat

Zo vindt u het serienummer van uw Beats-product wanneer het is verbonden met uw Android-apparaat of is gekoppeld in de Beats-app voor Android:

1. Open de Beats-app.
  2. Scrol omlaag naar 'Onder de motorkap: Serienummer'.

Als u het serienummer van uw Beats-product wilt vinden terwijl het verbonden is met uw iOS-apparaat, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' > '[naam van uw Beats-product]' > 'Serienummer'.