Het serienummer van uw Beats-product vinden

Het serienummer van uw apparaat staat op het apparaat zelf of bij de streepjescode op de verpakking van het apparaat.

U vindt het serienummer op de volgende locaties:

Koptelefoons

Solo Pro

Maak de hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de linkeroorschelp.

U vindt het serienummer op de schuif.

Andere Beats-koptelefoons

Maak de hoofdband groter en kijk naar de schuif boven de rechteroorschelp.

U vindt het serienummer op de schuif.

Beats EP (van na juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel.

U vindt het serienummer op de kabel.

Beats EP (van vóór juli 2017)

Controleer de aangesloten kabel bij de linkeroorschelp.

U vindt het serienummer op de kabel, bij de linkeroorschelp.

Oortjes

Beats Studio Buds

Controleer de binnenkant van de case.

Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van de case.

Beats Flex

Controleer de bedieningsmodule aan de rechterkant.

Het serienummer bevindt zich op de bedieningsmodule aan de rechterkant.

Powerbeats

Controleer de binnenkant van het rechteroortje.

Het serienummer bevindt zich aan de binnenkant van het rechteroortje.

Powerbeats Pro

Controleer de binnenkant van de case.

U vindt het serienummer op de binnenkant van de case, bij de bovenkant.

Powerbeats3 Wireless

Controleer de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

U vindt het serienummer op de kabel tussen het linker- en rechteroortje.

BeatsX

Controleer de voedingsmodule bij het rechteroortje.

U vindt het serienummer op de voedingsmodule bij het rechteroortje.

urBeats, Tour en Powerbeats2

Kijk op de kabel bij het rechteroortje.

U vindt het serienummer op de kabel.

Luidsprekers

Pill en Pill 2.0

Controleer de rubberen rand onderop de luidspreker.

U vindt het serienummer op de onderkant van de luidspreker.

Pill+

Trek de rubberen rand van de achterkant van de luidspreker en kijk boven de USB-poort.

U vindt het serienummer boven de USB-poort.

Pill XL

Trek de rubberen flap terug die de poorten aan de achterkant van de luidspreker bedekt. Het serienummer is afgedrukt op de binnenkant van deze flap. Het nummer begint met RAVE en wordt gevolgd door meer letters en nummers. Lees hier meer over het vervangingsprogramma voor de Beats Pill XL-luidspreker.

U vindt het serienummer op de binnenkant van de rubberen flap.

Het serienummer vinden met een iOS- of Android-apparaat

Het serienummer van uw Beats-product vinden wanneer het is verbonden met uw Android-apparaat of is gekoppeld in de Beats-app voor Android:

1. Open de Beats-app.
  2. Scrol omlaag naar 'Onder de motorkap: Serienummer'.

Wanneer uw Beats-product is verbonden met uw iOS-apparaat, kunt u het serienummer vinden door naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' te gaan en te tikken op het 'i'-symbool  naast de naam van uw Beats-product.