Een ontbrekende FaceTime-app zoeken of herstellen

Lees wat u moet doen als u de FaceTime-app niet kunt vinden of als u deze moet herstellen op een iPhone, iPad of iPod touch.

1. Controleer of uw apparaat FaceTime ondersteunt. FaceTime is niet beschikbaar of wordt mogelijk niet weergegeven op sommige iPhones en iPads die zijn aangeschaft of worden gebruikt in Saoedi-Arabië, Pakistan en de Verenigde Arabische Emiraten, inclusief Dubai. Vanaf iOS 11.3 of hoger is FaceTime echter beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod touch in Saoedi-Arabië. En met iOS 12.4 of hoger is FaceTime beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod touch in Pakistan.

2. Ga naar 'Instellingen' > 'Schermtijd' > 'Beperkingen' > 'Toegestane apps' en zorg dat de opties 'FaceTime' en 'Camera' zijn ingeschakeld. Als u Schermtijd hebt ingeschakeld voor uw camera, kunt u FaceTime niet gebruiken.

3. Zoek naar de FaceTime-app in 'Spotlight' of met Siri. Als u (of iemand anders) de FaceTime-app heeft verwijderd, moet u deze mogelijk herstellen.

4. Werk uw apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS.

Als u de FaceTime-app nog steeds niet kunt vinden, maakt u een reservekopie van uw apparaat met behulp van uw computer of iCloud. Vervolgens herstelt u het apparaat. Nadat u uw apparaat hebt hersteld, configureert u het door uw regio en taal te selecteren. Herstel vervolgens de gegevens via uw computer.

Publicatiedatum: