Over de Smart Folio en Smart Cover voor iPad

Lees hier meer over de Smart Folio en de Smart Cover, en welke u moet hebben voor uw iPad.

Een cover kiezen die bij uw iPad past

Sommige covers en iPad-modellen zijn niet compatibel, ook al zijn ze even groot. Op de verpakking staat of een cover geschikt is voor uw iPad. U kunt ook hieronder uw iPad opzoeken en zien welke cover er geschikt voor is.

Wilt u uw iPad bedienen met een toetsenbord? Sluit dan een Smart Keyboard of Magic Keyboard aan op de iPad. U kunt dan werken met de gebruikelijke toetsen voor kopiëren, plakken, opmaak enzovoort.

iPad Pro 11-inch (1e en 2e generatie) werkt met de Smart Folio voor 11-inch iPad Pro.

iPad Pro 12,9-inch (3e en 4e generatie) werkt met de Smart Folio voor 12,9-inch iPad Pro (4e generatie).

iPad Pro 12,9 inch (1e en 2e generatie) werkt met de Smart Cover voor iPad Pro 12,9 inch en de Leren Smart Cover voor iPad Pro 12,9 inch.

iPad Pro 10,5-inch, iPad Air (3e generatie) en iPad (7e generatie) werken met de Smart Cover voor iPad (7e generatie) en iPad Air (3e generatie) en de Leren Smart Cover voor iPad (7e generatie) en iPad Air (3e generatie).

iPad (5e en 6e generatie), iPad Pro 9,7-inch, iPad Air en iPad Air 2 werken met de Smart Cover voor 9,7-inch iPad.1

iPad 2 en iPad (3e en 4e generatie) werken met de iPad Smart Cover.1

iPad mini 4 en iPad mini (5e generatie) werken met de Smart Cover voor iPad mini.2

iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3 werken met de Smart Cover voor iPad mini, die voor al deze modellen is ontworpen.2

De sluimerstand van uw iPad in- en uitschakelen

De sluimerstand van uw iPad wordt in- of uitgeschakeld wanneer u de Smart Folio of Smart Cover opent of sluit.

Als de sluimerstand van de iPad niet in- of uitschakelt als u de cover opent of sluit, gaat u naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en schakelt u 'Vergrendel / Ontgrendel' in.

Wanneer u een Smart Folio of Smart Cover voor iPad gebruikt, moet u altijd de iPad zelf oppakken. Pak het apparaat niet bij de cover op. De magneten in de Smart Cover zijn niet bedoeld om de iPad aan op te tillen.

1. De Smart Cover voor iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) is anders dan de Smart Cover voor iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie).
  2. De iPad mini Smart Cover voor iPad mini (5e generatie) en iPad mini 4 is anders dan de iPad mini Smart Cover voor iPad mini 3, iPad mini 2 en iPad mini.