Over de Smart Cover voor iPad

Meer informatie over de Smart Cover voor iPad en welke Smart Cover geschikt is voor uw iPad.

De sluimerstand van uw iPad gebruiken met de Smart Cover

De sluimerstand van uw iPad wordt in- of uitgeschakeld als u de Smart Cover opent of sluit.1

Wanneer u een Smart Cover gebruikt, moet u altijd de iPad zelf oppakken. Pak het apparaat niet bij de Cover op. De magneten in de Smart Cover zijn niet bedoeld om de iPad aan op te tillen.

Kies een Smart Cover die past bij uw iPad

Sommige Smart Covers en iPad-modellen zijn niet compatibel, ook al zijn ze even groot. Op de verpakking staat of de Smart Cover compatibel is met uw iPad. U kunt ook hier kijken of de Smart Cover compatibel is met uw iPad:

iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) en iPad Pro 12,9-inch zijn compatibel met de Smart Cover voor iPad Pro 12,9-inch en de leren Smart Cover voor iPad Pro 12,9-inch.

iPad Pro 10,5-inch is compatibel met de Smart Cover voor iPad Pro 10,5-inch en de leren Smart Cover voor iPad Pro 10,5-inch.

iPad Pro 9,7-inch is compatibel met de Smart Cover voor iPad Pro 9,7-inch.

iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) zijn compatibel met de Smart Cover voor iPad Air en de Smart Cover voor iPad.2

iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie) zijn compatibel met de Smart Cover voor iPad.2

iPad mini 4 is compatibel met de Smart Cover voor iPad mini 4.

iPad mini 3, iPad mini 2 en iPad mini zijn compatibel met een Smart Cover voor iPad mini, die ontworpen is voor al deze modellen.

1. Als de sluimerstand van uw iPad niet in- of uitschakelt als u de Smart Cover opent of sluit, gaat u naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en schakelt u 'Vergrendel/Ontgrendel' in.
  2. De Smart Cover voor iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) is anders dan de Smart Cover voor iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie).