De Smart Folio of Smart Cover gebruiken met uw iPad

Lees hier hoe u de Smart Folio en Smart Cover gebruikt en welke u moet hebben voor uw iPad.

Een cover kiezen die bij uw iPad past

Sommige covers en iPad-modellen zijn niet compatibel, ook al zijn ze even groot. Op de verpakking staat of een cover geschikt is voor uw iPad. U kunt ook hieronder uw iPad opzoeken en zien welke cover er geschikt voor is.

Wilt u een toetsenbord gebruiken met uw iPad? Sluit dan een Smart Keyboard of Magic Keyboard aan op de iPad. U kunt dan werken met de gebruikelijke toetsen voor kopiëren, plakken, opmaak enzovoort.

Smart Folio voor iPad (10e generatie)

De iPad (10e generatie) werkt met de Smart Folio voor iPad (10e generatie)

Smart Folio voor 12,9-inch iPad Pro(6e generatie)

De 12,9-inch iPad Pro (3e, 4e, 5e en 6e generatie) werkt met de Smart Folio voor 12,9-inch iPad Pro (6e generatie)

Smart Folio voor 11-inch iPad Pro (4e generatie)

De 11-inch iPad Pro (1e, 2e, 3e en 4e generatie) werkt met de Smart Folio voor 11-inch iPad Pro (4e generatie).

Smart Folio voor iPad Air (5e generatie)

iPad Air (4e en 5e generatie) werkt met Smart Folio voor iPad Air (5e generatie)

Smart Cover voor 12,9-inch iPad Pro

iPad Pro 12,9 inch (1e en 2e generatie) werkt met de Smart Cover voor iPad Pro 12,9 inch en de Leren Smart Cover voor iPad Pro 12,9 inch.

Smart Cover voor iPad (9e generatie)

De 10,5-inch iPad Pro, iPad Air (3e generatie) en iPad (7e, 8e en 9e generatie) werken met de Smart Cover voor iPad (9e generatie). De 10,5-inch iPad Pro, iPad Air (3e generatie) en iPad (7e en 8e generatie) werken met de leren Smart Cover voor iPad (7e generatie) en iPad Air (3e generatie).

Smart Cover voor 9,7-inch iPad

iPad (5e en 6e generatie), iPad Pro 9,7-inch, iPad Air en iPad Air 2 werken met de Smart Cover voor de 9,7-inch iPad.1

Smart Cover voor iPad

iPad 2 en iPad (3e en 4e generatie) werken met de iPad Smart Cover.1

Smart Cover voor iPad mini

iPad mini 4 en iPad mini (5e generatie) werken met de Smart Cover voor iPad mini.2

Smart Cover voor iPad mini

iPad mini, iPad mini 2 en iPad mini 3 werken met de Smart Cover voor iPad mini, die voor al deze modellen is ontworpen.2

Smart Folio voor iPad mini (6e generatie)

De iPad mini (6e generatie) werkt met de Smart Folio voor iPad mini (6e generatie).

De sluimerstand van uw iPad in- en uitschakelen

De sluimerstand van uw iPad wordt in- of uitgeschakeld wanneer u de Smart Folio of Smart Cover opent of sluit.

Als de sluimerstand van de iPad niet in- of uitschakelt als u de cover opent of sluit, gaat u naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en schakelt u 'Vergrendel / Ontgrendel' in.

iPad-instellingenscherm met de instellingen voor vergrendelen/ontgrendelen

Wanneer u een Smart Folio of Smart Cover voor iPad gebruikt, moet u altijd de iPad zelf oppakken. Pak het apparaat niet bij de cover op. De magneten in de Smart Cover zijn niet bedoeld om de iPad aan op te tillen.

1. De Smart Cover voor iPad Air, iPad Air 2, iPad (5e generatie en nieuwer) is anders dan de Smart Cover voor iPad 2, iPad (3e generatie) en iPad (4e generatie).
  2. De iPad mini Smart Cover voor iPad mini (5e generatie) en iPad mini 4 is anders dan de iPad mini Smart Cover voor iPad mini 3, iPad mini 2 en iPad mini.