Apple Mini DisplayPort-adapters

U gebruikt deze adapters om een beeldscherm met een DVI- of VGA-kabel aan te sluiten op een Mac met een Mini DisplayPort of Thunderbolt- of Thunderbolt 2-poort.

De Mini DisplayPort-adapters van Apple werken met deze Mac-modellen als daar Mac OS X v10.5.6 of hoger op is geïnstalleerd:

Modellen met Mini DisplayPort  Modellen met Thunderbolt  of Thunderbolt 2

Deze adapters werken niet met de Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-naar-Thunderbolt 2-adapter; deze ondersteunt geen verbinding met een Mini DisplayPort-beeldscherm.

Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter

Met de Apple Mini DisplayPort-naar-dual-link-DVI-adapter sluit u een Mac met Mini DisplayPort  of Thunderbolt - of Thunderbolt 2 -poort aan op een beeldscherm met een dual-link-DVI-kabel.

De adapter ondersteunt beeldschermresoluties tot 2560 x 1600. Als u deze adapter gebruikt met een dual-link-DVI-beeldscherm (zoals het 30-inch Apple Cinema HD Display), sluit u de USB-kabel van het beeldscherm aan op de USB-A -poort van de adapter, en vervolgens sluit u de USB-A -kabel van de adapter aan op de USB-A -poort van de Mac.

Apple mini DisplayPort-naar-DVI-adapter

Met de Apple Mini DisplayPort-naar-DVI-adapter sluit u een Mac met Mini DisplayPort  of Thunderbolt - of Thunderbolt 2 -poort aan op een beeldscherm met een single-link-DVI-kabel.

De adapter ondersteunt beeldschermresoluties tot 1920 x 1200.

Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter

Met de Apple Mini DisplayPort-naar-VGA-adapter sluit u een Mac met Mini DisplayPort  of Thunderbolt - of Thunderbolt 2 -poort aan op een beeldscherm met een VGA-kabel.

De adapter ondersteunt beeldschermresoluties tot 1920 x 1200. Voor resoluties hoger dan 1600 x 1200 moet u bij beeldschermen met hoge verversingsfrequenties mogelijk de verversingsfrequentie verlagen.

Omdat de VGA-verbinding analoog is en niet digitaal, wordt met HDCP gecodeerd materiaal mogelijk niet of in een lagere resolutie afgespeeld.

Meer informatie

DVI-kabels met extra pennen voor een analoog signaal zijn niet compatibel met de volledig digitale DVI-poort van de beide DVI-adapters.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.