Foto's en video's verwijderen die zijn gesynchroniseerd vanuit iTunes wanneer u geen toegang hebt tot de oorspronkelijke bestanden

U kunt foto's verwijderen die u hebt gesynchroniseerd vanuit iTunes door de foto's te synchroniseren naar een nieuwe map.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Met deze stappen verwijdert u alle eerder gesynchroniseerde foto's van het apparaat.

Foto's verwijderen die zijn gesynchroniseerd vanaf een computer die niet langer toegankelijk is:

1. Maak een map op de computer waarmee u nu synchroniseert en voeg een enkele foto toe aan die map.
  2. Klik in het tabblad 'Foto's' in iTunes op het vak naast 'Synchroniseer foto's uit'.
  3. Kies de map die u in stap 1 hebt gemaakt in het pop-upmenu naast 'Synchroniseer foto's uit'.
  4. Voer de wijziging door.
  5. Schakel het aankruisvak 'Synchroniseer foto's uit' uit.
  6. Voer de wijziging opnieuw door.
  7. Uw gesynchroniseerde foto's worden nu verwijderd van het apparaat.