Als uw Apple ID is geblokkeerd

Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple-voorzieningen. U kunt uw Apple ID pas ontgrendelen wanneer u uw identiteit hebt geverifieerd.

Als uw Apple ID om veiligheidsredenen is geblokkeerd, ziet u mogelijk een van de volgende waarschuwingen:

• ‘Deze Apple ID is om veiligheidsredenen gedeactiveerd’
  • ‘U kunt niet inloggen omdat uw account vanwege veiligheidsredenen buiten werking is gesteld’
  • ‘Deze Apple ID is om veiligheidsredenen geblokkeerd’

Als u een van deze waarschuwingen ziet, gaat u naar iforgot.apple.com om uw account te ontgrendelen met uw bestaande wachtwoord of naar om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Na meerdere onsuccesvolle pogingen om uw account te ontgrendelen blijft uw Apple ID geblokkeerd en kunt u het de volgende dag opnieuw proberen.

Als u verificatie in twee stappen gebruikt, moet u uw herstelcode en een vertrouwd apparaat gebruiken. Als u identiteitscontrole met twee factoren gebruikt, hebt u een vertrouwd apparaat of een vertrouwd telefoonnummer nodig om uw Apple ID te ontgrendelen.

Als u een bericht anders dan de bovenstaande waarschuwingen ziet en u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Nadat u uw wachtwoord hebt gewijzigd, moet u uw wachtwoord mogelijk ook bijwerken in uw iCloud-instellingen en voor andere Apple-voorzieningen waarbij u inlogt met uw Apple ID. Meer informatie over Apple ID en waar u deze kunt gebruiken.

Laatst gewijzigd op: