Als uw Apple ID is geblokkeerd of gedeactiveerd

Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Uw Apple ID ontgrendelen

Als u twee-factor-authenticatie gebruikt, hebt u een vertrouwd apparaat of een vertrouwd telefoonnummer nodig om uw Apple ID-wachtwoord opnieuw in te stellen en uw account te ontgrendelen. Als u een herstelcode hebt, kunt u deze gebruiken om weer toegang te krijgen tot uw account.

Als u een bericht ziet met de melding dat uw account is uitgeschakeld in de App Store en iTunes Store, neemt u contact op met Apple Support voor assistentie.

Als uw Apple ID om veiligheidsredenen is geblokkeerd, ziet u mogelijk een van de volgende waarschuwingen:

• 'Deze Apple ID is om veiligheidsredenen gedeactiveerd'
  • 'U kunt niet inloggen omdat uw account vanwege veiligheidsredenen buiten werking is gesteld'
  • 'Deze Apple ID is om veiligheidsredenen geblokkeerd'

Als u uw Apple ID niet kunt ontgrendelen

Als u beveiligingsvragen gebruikt voor uw Apple ID of als u geen toegang hebt tot een vertrouwd apparaat of telefoonnummer, gaat u naar iforgot.apple.com. Vervolgens kunt u uw account ontgrendelen met uw huidige wachtwoord of uw wachtwoord opnieuw instellen. Na meerdere onsuccesvolle pogingen om uw account te ontgrendelen, blijft uw Apple ID geblokkeerd en kunt u het de volgende dag opnieuw proberen.