Als uw Apple ID is geblokkeerd of gedeactiveerd

Lees hier hoe u weer toegang kunt krijgen tot uw account nadat u of iemand anders het wachtwoord of andere accountinformatie te vaak onjuist heeft ingevoerd.

Als uw account om veiligheidsredenen is gedeactiveerd

Als u een van de volgende berichten ziet, is uw Apple ID om veiligheidsredenen automatisch vergrendeld. U kunt dan niet inloggen bij Apple apparaten:

• 'Deze Apple ID is om veiligheidsredenen gedeactiveerd'
  • 'U kunt niet inloggen omdat uw account vanwege veiligheidsredenen buiten werking is gesteld'
  • 'Deze Apple ID is om veiligheidsredenen geblokkeerd'

U moet uw wachtwoord opnieuw instellen om weer toegang te krijgen. Lees hoe u uw wachtwoord opnieuw instelt.

Als uw account is uitgeschakeld in de App Store en iTunes Store

Als u een bericht ziet met de melding dat uw account is uitgeschakeld in de App Store en iTunes Store, neemt u contact op met Apple Support voor assistentie.