Wat u kunt verwachten als u vertraagde video’s importeert vanaf een iPhone, iPad of iPod touch naar een Mac of pc

De software die u gebruikt om vertraagde video op een iOS-apparaat af te spelen kan de weergave van de video in andere apps wijzigen.

U kunt vertraagde video’s op een iPhone, iPad of iPod touch importeren met deze apps. De app waarmee u de film importeert, bepaalt hoe de vertraging van de video wordt verwerkt wanneer u de film afspeelt of bewerkt. Kies hieronder een app voor meer informatie.

iMovie

Foto’s

• Vertraagde films die u in Foto’s importeert, bevatten variaties in snelheid.

iPhoto en Aperture

• Vertraagde films die u in iPhoto of Aperture importeert, bevatten geen variaties in snelheid. De hele video wordt op de laagste snelheid geïmporteerd.

Fotolader in OS X Yosemite en hoger

• Vertraagde films die u via Fotolader importeert, bevatten variaties in snelheid. De variaties zijn zichtbaar als de app waarmee u ze afspeelt de variaties kan zien (QuickTime Player X bijvoorbeeld).
    U vindt informatie over de vertraging in het AAE-bestand dat tegelijk met de video is geïmporteerd.

Fotolader in OS X Mavericks en lager

• Vertraagde films die u via Fotolader importeert, tonen geen variaties in snelheid. iMovie importeert de hele video op volle snelheid.

Windows

• In Windows bevatten vertraagde films geen variaties in de snelheid. Hoe snel ze worden afgespeeld, hangt af van de app waarmee u ze bekijkt.

Extra opties

Als u een bewerkte versie van een video op een Mac of pc wilt bekijken die niet automatisch de bewerkte versie importeert, doet u het volgende:

• Verstuur de film naar uzelf via AirDrop of e-mail.
  • Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, kunt u ook de film downloaden via de webapp Fotobibliotheek op iCloud.com

Hierdoor wordt een kopie van de bewerkte versie op de computer bewaard die u niet kunt herstellen naar de originele, onbewerkte versie.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.