Als u Pages, Numbers en Keynote niet kunt bijwerken

Download de nieuwste versie van macOS als u deze programma's wilt bijwerken.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Wanneer u probeert Pages, Numbers of Keynote bij te werken in het scherm 'Aankopen' van de Mac App Store op een eerdere OS-versie dan macOS Sierra, kan het zijn dat de pagina permanent blijft draaien.

Ga naar en download de nieuwste versie van macOS om het probleem op te lossen.

Als u macOS niet kunt bijwerken

Als u de nieuwste versie van macOS niet kunt downloaden, maar uw systeem wel wilt bijwerken naar de nieuwste versie van Pages, Numbers of Keynote die compatibel is met uw besturingssysteem, volgt u deze stappen:

1. Open de Mac App Store en klik op 'Aankopen'. Controleer of de programma's worden vermeld op de pagina 'Aankopen'.
  2. Sluit de Mac App Store.
  3. Selecteer 'Ga' > 'Programma's' in de menubalk boven aan uw computerscherm.
  4. Zoek het programma dat u wilt bijwerken en sleep het naar de prullenmand.
  5. Open de Mac App Store opnieuw en klik op 'Aankopen'.
  6. Klik op de knop 'Installeren' rechts van het programma dat u wilt bijwerken.
  7. Klik op 'Ga door' om de nieuwste ondersteunde versie van het programma te installeren.