De taal wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch

U kunt de taalinstelling op de iPhone, iPad of iPod touch wijzigen als deze onjuist is of als u de taal per ongeluk hebt gewijzigd in een taal die u niet spreekt.

Open 'Instellingen'

Tik in het beginscherm op 'Instellingen'.

Tik op 'Algemeen'

Tik op het volgende scherm op 'Algemeen'.

Taal en regio selecteren

Scrol omlaag en tik op 'Taal en regio'.

Tik op '[Apparaat]-taal'

Tik op het volgende scherm op '[Apparaat]-taal'.

Kies de taal

Kies uw taal in de lijst. Tik vervolgens op 'Gereed'.

Bevestig uw selectie

U ziet een melding waarin u wordt gevraagd om de nieuwe taal te bevestigen. Tik op de eerste optie.

Als het goed is, gaat het apparaat, nadat u de taal hebt gewijzigd, terug naar het beginscherm en wordt de door u geselecteerde taal weergegeven.