De taal wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch

U kunt de taalinstelling op de iPhone, iPad of iPod touch wijzigen als deze onjuist is of als u de taal per ongeluk hebt gewijzigd in een taal die u niet spreekt.

Open 'Instellingen'

Tik in het beginscherm op 'Instellingen'.

Tik op 'Algemeen'

Tik op het volgende scherm op Algemeen.

Taal en regio selecteren

Als u iOS 8 of hoger gebruikt, scrolt u omlaag en tikt u op 'Taal en regio'.

Tik op '[Apparaat]-taal'.

Tik op het volgende scherm op '[Apparaat]-taal'.

Kies de taal

Kies uw taal in de lijst. Tik vervolgens op 'Gereed'.

Bevestig uw selectie.

Er wordt u in een melding gevraagd om de nieuwe taal te bevestigen. Tik op de eerste optie.

Nadat uw apparaat de taal heeft bijgewerkt, moet het naar het beginscherm teruggaan en de door u geselecteerde taal weergeven.