Over de OS X Yosemite v10.10.1-update

De OS X Yosemite v10.10.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Uw systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Gebruik Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De omvang van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update, kan per computer verschillen. Bovendien moeten bepaalde updates vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update

De OS X Yosemite v10.10.1-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac. Deze update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van wifi.
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het verbinden met een Microsoft Exchange-server.
  • Verhelpt een probleem waardoor berichten via bepaalde e-mailserviceproviders mogelijk niet konden worden verstuurd met Mail.
  • Verhelpt een probleem waardoor verbinding maken met externe computers niet mogelijk was met 'Terug naar mijn Mac'.*
  • Verhelpt een probleem dat ervoor kon zorgen dat services voor delen, Berichtencentrum-widgets en Taken mogelijk niet beschikbaar waren.
  • Verhelpt een probleem dat ervoor kon zorgen dat Berichtencentrum-instellingen niet werden onthouden na een herstart.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde updates niet werden weergegeven in de Mac App Store.
  • Verhelpt een probleem waardoor sommige Mac mini-computers niet uit de sluimerstand konden worden gehaald.
  • Verhelpt een probleem waardoor oude reservekopieën mogelijk niet konden worden weergegeven met Time Machine.
  • Verhelpt een probleem dat ervoor kon zorgen dat er geen Japanse tekst kon worden ingevoerd.

*Vanaf 1 juli 2019 is 'Terug naar mijn Mac' niet meer beschikbaar.

Inhoud voor bedrijven

Deze update doet het volgende voor bedrijven:

• Geeft u de mogelijkheid om zoekdomeinen bij te voegen voor deels gekwalificeerde domeinnamen bij het uitvoeren van DNS-opzoekacties (raadpleeg de man-pagina 'discoveryd' voor meer informatie).
  • Verhelpt een probleem dat ervoor kon zorgen dat er een update voor Apple Remote Desktop werd aangeboden in de Mac App Store, terwijl de nieuwste versie al was geïnstalleerd.

Beveiligingsinhoud

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.