Over de OS X Yosemite v10.10.1-update

De OS X Yosemite v10.10.1-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Gebruik Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads.

Over de update

De OS X Yosemite v10.10.1-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac. De update doet het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van Wi-Fi.
  • Verbetert de betrouwbaarheid van de verbinding met een Microsoft Exchange-server.
  • Lost een probleem op waarbij Mail geen berichten via bepaalde e-mailaanbieders kan versturen.
  • Verhelpt een probleem waarbij via Terug naar mijn Mac geen verbinding op afstand kan worden gemaakt met computers.
  • Lost een probleem op waarbij gedeelde voorzieningen, widgets van het berichtencentrum en taken mogelijk niet beschikbaar zijn.
  • Verhelpt een probleem waarbij de instellingen van het berichtencentrum na het opnieuw opstarten van de computer niet worden behouden.
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde updates mogelijk niet verschijnen in de Mac App Store.
  • Verhelpt een probleem waarbij sommige Mac mini-computers mogelijk niet uit de sluimerstand kunnen worden gehaald.
  • Lost een probleem op waarbij oudere reservekopieën mogelijk niet verschijnen in Time Machine.
  • Verhelpt een probleem waarbij mogelijk geen Japanse tekst kan worden ingevoerd.

Inhoud voor bedrijven

Deze update doet het volgende voor klanten in bedrijven:

• Laat het toevoegen van zoekdomeinen voor gedeeltelijk gekwalificeerde domeinnamen toe wanneer DNS-zoekacties worden uitgevoerd (raadpleeg de hoofdpagina van discoveryd voor meer informatie).
  • Verhelpt een probleem waarbij in de Mac App Store mogelijk een update voor Apple Remote Desktop wordt aangeboden wanneer de nieuwste versie al is geïnstalleerd.

Beveiligingsinhoud

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.