Live luisteren met Made for iPhone-gehoorapparaten gebruiken

Met live luisteren verandert een iPhone, iPad of iPod touch in een externe microfoon die geluid stuurt naar een Made for iPhone-gehoorapparaat. Live luisteren helpt u een conversatie te horen in een luidruchtige omgeving of te horen wat iemand aan de andere kant van de kamer zegt.

U kunt live luisteren gebruiken met een iOS-apparaat dat Made for iPhone-gehoorapparaten ondersteunt.

Live luisteren inschakelen

Instellingenscherm voor gehoorapparaten

1. Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'MFi-hoortoestellen'.
  2. Tik op uw gehoorapparaat onder 'Apparaten'.
  3. Tik op 'Start live luisteren'.
  4. Houd het apparaat voor de persoon die u wilt horen.

Live luisteren uitschakelen

Scherm met instellingen voor live luisteren

1. Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'MFi-hoortoestellen'.
  2. Tik op de naam van het gehoorapparaat onder 'Apparaten'.
  3. Tik op 'Beëindig live luisteren'.

Scherm met activeringsknop op iPhone

De activeringsknop gebruiken

U kunt ook de activeringsknop gebruiken om live luisteren in of uit te schakelen en andere functies van uw gehoorapparaat te bedienen. De activeringsknop configureren voor live luisteren. Druk snel drie keer op de thuisknop om de activeringsknop te gebruiken. Op de iPhone X drukt u drie keer op de zijknop.

Met de activeringsknop kunt u het volgende doen:

• Live luisteren starten of stoppen
  • De gebruiksduur van de batterij zien
  • Het volume van één of beide gehoorapparaten aanpassen
  • Een vooraf ingestelde audio-instelling kiezen

Tik op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'MFi-hoortoestellen' en schakel 'Beheer vanaf toegangsscherm' in om de activeringsknop vanaf het toegangsscherm te gebruiken.

Scherm met afspeelregelaars op iPhone

Hulp krijgen als u live luisteren niet ziet

1. Verzeker u ervan dat het gehoorapparaat is verbonden met uw apparaat. U moet het gehoorapparaat mogelijk koppelen of opnieuw verbinden.
  2. Controleer of het gehoorapparaat in het apparaatselectiegebied van de afspeelregelaars in het bedieningspaneel wordt weergegeven.
  3. Als u hier een ander accessoire ziet, tikt u erop en selecteert u het gehoorapparaat in de lijst die verschijnt.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.