Extra uit te voeren stappen bij de upgrade van metagegevenscontrollers op Xsan 4 met OS X Yosemite

De upgrade van Xsan-metagegevenscontrollers naar Yosemite vereist afhankelijk van de Xsan-configuratie mogelijk extra stappen.

Volg de procedure in de Migratiehandleiding Xsan 4 wanneer u de upgrade van een bestaande SAN naar Xsan 4 in Yosemite uitvoert. De volgende stappen zijn mogelijk ook vereist wanneer u de upgrade van metagegevenscontrollers (MDC’s) uitvoert.

1. De MDC moet de nieuwste versies van OS X en OS X Server gebruiken.

2. Zorg ervoor dat u de DNS naar behoren hebt geconfigureerd.

3. Als u een oude MDC door een nieuwe MDC vervangt (zoals in de migratiehandleiding wordt beschreven), controleert u of de oudere MDC offline is. Zorg er vervolgens voor dat de nieuwe MDC met dezelfde hostnaam en hetzelfde IP-adres als de oude MDC is geconfigureerd. Als de SAN een specifiek metagegevensnetwerk gebruikt, moet de netwerkinterface van de nieuwe MDC ook worden geconfigureerd met hetzelfde IP-adres voor metagegevens als de oude MDC.