GarageBand voor Mac (v10.0): Help verschijnt mogelijk in een andere taal

Het programma GarageBand en de inhoud van GarageBand Help verschijnen mogelijk in verschillende talen.

U kunt dit probleem oplossen door GarageBand opnieuw te installeren.

1. Stop GarageBand.
  2. Klik in de Finder op het menu Ga en kies Programma’s.
  3. Sleep het GarageBand-symbool naar de prullenmand.
  4. Open de Mac App Store.
  5. Klik op het tabblad Aankopen.
  6. Log in bij de Mac App Store met de Apple ID waarmee u GarageBand voor het eerst hebt geïnstalleerd.
  7. Zoek GarageBand in de lijst met aangeschafte programma’s. Als u het programma niet ziet in de lijst, controleert u of het is verborgen.
  8. Klik op ‘Installeer’ om GarageBand te downloaden en te installeren.