Waarschuwing over te lage stroomtoevoer bij USB-apparaten, USB-toetsenbord en USB SuperDrive

Wanneer USB-apparaten worden aangesloten op het toetsenbord van een Mac en er een Apple USB SuperDrive op de computer is aangesloten, verschijnt er mogelijk een waarschuwing: 'USB-apparaat heeft meer stroom nodig.'

waarschuwing over stroom bij USB-aansluiting

Als u deze apparaten tegelijk gebruikt, sluit u deze rechtstreeks aan op de USB-poorten van de Mac in plaats van het toetsenbord. Hierdoor verschijnt de waarschuwing over de lage stroomtoevoer niet. U kunt de apparaten ook aansluiten op een USB-hub met een eigen voeding om dit bericht te vermijden.

Een andere optie is gewoon de Apple USB SuperDrive loskoppelen van de computer wanneer de USB-apparaten zijn aangesloten op het toetsenbord.