iPhoto: problemen met schijven met FAT32-indeling

Als u een iPhoto-bibliotheek bewaart op een volume met FAT32-indeling (een bestandssysteem dat doorgaans wordt gebruikt in Windows-pc’s), ondervindt u mogelijk problemen zoals verminderde prestaties of gegevensverlies. Afbeeldingen van verwijzingen die zijn bewaard op FAT32-volumes kunnen ook sporadisch offline gaan. Bovendien kan het bewaren van de iPhoto-bibliotheek in een netwerk in plaats van lokaal op een computer ook leiden tot zwakke prestaties of gegevensverlies.

iPhoto-bibliotheken moeten voor de beste prestaties worden bewaard op een lokaal geactiveerde schijf met Mac OS X Uitgebreid.

Talrijke externe schijven worden vooraf geformatteerd als FAT32. Gebruik Schijfhulpprogramma om nieuwe externe harde schijven te formatteren als Mac OS X Uitgebreid alvorens deze met iPhoto te gebruiken. Voor instructies hiervoor volgt u de stappen in Externe schijven formatteren als Mac OS X Uitgebreid alvorens deze met Aperture te gebruiken.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.