Logic Remote: kan mogelijk geen verbinding maken als een TouchOSC-apparaat al is geïnstalleerd in Logic Pro X

Als u probeert Logic Remote te verbinden met een Mac met Logic Pro X waarvoor al een TouchOSC-bedieningsoppervlak is geïnstalleerd, kan er geen verbinding tot stand worden gebracht.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

1. Sluit de Logic Remote-app als deze is geopend.
  2. Open Logic Pro X.
  3. Kies 'Logic Pro X' > 'Control Surfaces' (Bedieningsoppervlakken) > 'Setup' (Configuratie).
  4. Verwijder in het configuratiescherm alle TouchOSC-apparaten uit de lijst.
  5. Als er een Logic Remote op het configuratiescherm bestaat, verwijder deze dan.
  6. Start de Logic Remote-app en maak verbinding met de Mac.
  7. Accepteer de verbinding als hierom wordt gevraagd in Logic Pro X.

Meer informatie

Indien op een computer met Logic Pro de firewall is ingeschakeld, kunnen bepaalde instellingen de werking van Logic Remote verstoren. Zie Logic Remote: kan niet verbinden met Logic Pro X door bepaalde firewall-instellingen voor meer informatie.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.