OS X Server: opstarten vanaf een NetBoot-schijfkopie in een geauthenticeerd 802.1X Ethernet-netwerk lukt niet

Opstarten vanaf een NetBoot- of NetInstall-schijfkopie in een geauthenticeerd 802.1X Ethernet-netwerk lukt niet.

Apple-computers bieden geen ondersteuning voor het opstarten vanaf een NetBoot- of NetInstall-schijfkopie die in een geauthenticeerd 802.1X Ethernet-netwerk wordt gehost. Deze functie wordt niet bij de firmware van de computer meegeleverd en dit gedrag is normaal.