iOS 7: over de optie ‘Altijd’ voor VPN op aanvraag

Lees hier meer over hoe de functionaliteit van de optie ‘Altijd’ voor VPN op aanvraag in iOS 7 is gewijzigd in vergelijking met vorige iOS-versies.

De optie ‘Altijd’ voor overeenstemmende domeinen wordt niet langer ondersteund. Domeinen met deze optie worden automatisch geconverteerd naar domeinen met de optie ‘Indien nodig’ in bestaande configuraties.

De functie VPN op aanvraag in iOS 7 is verbeterd om de volgende scenario’s te ondersteunen:

Gewenst gedrag

iOS 7-configuratie

VPN activeren voor alle verkeer op het apparaat.

Configuratie met de optie ‘Verbind’.

VPN activeren wanneer DNS-servers interne hostnamen doorverwijzen naar openingspagina’s.

Automatisch voor domeinen met de optie ‘Indien nodig’.

VPN activeren wanneer interne hostnamen extern kunnen worden omgezet maar geen verbindingen worden gemaakt.

Automatisch voor domeinen met de optie ‘Indien nodig’.

VPN activeren voor toegang tot interne kanten van tweezijdige hosts.

Configuratie met de optie ‘Vereiste DNS-servers’ voor domeinen met de optie ‘Indien nodig’.

Voor informatie over de configuratie van profielen met VPN op aanvraag in iOS 7 raadpleegt u het onderdeel VPN-lading van de gids met belangrijkste referenties voor configuratieprofielen.