iBooks Author: audio- en videobestanden worden niet afgespeeld wanneer de bestandsnaam van documenten en widgets speciale tekens bevat

Audio- en videobestanden worden niet afgespeeld wanneer de bestandsnaam van documenten en widgets speciale tekens bevat.

De bestandsnaam van een iBooks Author-document (de naam van het .iba-bestand) en de bestandsnaam van een HTML-widget (de naam van de .wdgt-bundel) mogen alleen letters, getallen, onderstrepingstekens of punten bevatten.

Als de bestandsnaam van het document of de bestandsnaam van de HTML-widget speciale tekens bevat, kunnen widgets in dat boek geen audio of video afspelen.

Hieronder vind je enkele speciale tekens die problemen veroorzaken:

• spaties

• vraagtekens

• procenttekens (het teken '%')

• ampersands (het teken '&')

• carets (het teken '^')

• kardinaaltekens (het teken '#’)

• accolades (de tekens '{' en '}')

• vierkante haakjes (de tekens '[' en ']')

• andere niet-alfanumerieke tekens, zoals •