OS X Server: de import van een intermediair en leaf-certificaat in het programma Server lukt niet

Als uw certificaatautoriteit u zowel een intermediair als een leaf-certificaat verstuurt naar aanleiding van uw certificaatondertekeningsaanvraag, kan een waarschuwing verschijnen in het programma Server v2.2 wanneer u de certificaten probeert te importeren als het intermediaire certificaat zich nog niet in uw sleutelhanger bevindt:

‘Er heeft zich een fout op de server voorgedaan tijdens het verwerken van een commando.

De fout heeft zich voorgedaan tijdens het verwerken van een commando van het type ‘importCertificates’ in de plugin ‘servermgr_certs’.’

Werk het programma Server bij naar v2.2.1 of hoger om dit probleem te verhelpen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.