Als u een gloed, wazige vlek of weerspiegelende lichtvlek op de rand van een foto of video ziet

Wanneer u met een iPhone, iPad of iPod touch een foto neemt of een video-opname maakt, ziet u mogelijk een gloed, wazige vlek of weerspiegelende lichtvlek. Deze stappen kunnen u helpen.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

U kunt deze onverwachte lichteffecten zien wanneer een lichtbron zich onder een hoek bevindt (doorgaans buiten het gezichtsveld) en via de oppervlakken in de camera weerspiegelt. Als dit gebeurt, beweegt u de camera enigszins om de positie van het licht te wijzigen of schermt u de lens met uw hand af.

Vraag meer hulp als u een gesloten lens of zwart scherm ziet, de foto’s wazig of onscherp zien, de flits niet werkt of u de app Camera niet ziet.