Gebruik geen bescherming voor de handpalmsteun of de toetsen op een Mac-notebook met een Retina-display

Als u iets op de bovenbehuizing (met het toetsenbord en de handpalmsteun) legt, kan het display beschadigd raken wanneer u de klep sluit.

Vanwege het slanke design van Mac-notebooks met een Retina-display sluit het display zeer nauw aan op de bovenbehuizing. Gebruik geen bescherming voor de handpalmsteun of de toetsen. Door de constructie van de notebook is er dan te weinig ruimte is tussen het display en de bovenbehuizing als de klep wordt gesloten.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.