Een vergrendelingsbericht in het inlogvenster van uw Mac instellen

U kunt instellen dat onder in het inlogvenster een aangepast bericht wordt weergegeven.

Het inlogvenster wordt weergegeven wanneer u bent uitgelogd bij uw gebruikersaccount. Afhankelijk van uw voorkeuren voor Beveiliging en privacy kan het inlogvenster ook worden weergegeven wanneer u de Mac uit de sluimerstand haalt of wanneer de schermbeveiliging was gestart. In het voorbeeld hieronder is de tekst 'Welcome to my Mac' een aangepast vergrendelingsbericht.

Een vergrendelingsbericht instellen

1. Ga in het Apple-menu () naar 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Beveiliging en privacy'.
  2. Klik op het hangslot en voer uw beheerdersnaam en wachtwoord in.
  3. Op het tabblad 'Algemeen' selecteert u 'Toon bericht als scherm is vergrendeld' en vervolgens 'Stel vergrendelingsbericht in'.
  4. Voer uw bericht in het tekstvak in en klik op 'OK'.

Meer informatie

• Het bericht van uw inlogvenster is mogelijk anders dan het bericht dat u hebt ingesteld als uw IT-afdeling deze functie vanuit de opdrachtregel heeft geconfigureerd of een configuratieprofiel heeft gebruikt.
  • U kunt ook een beleidsbanner instellen die bij het inloggen wordt weergegeven, en een bericht dat wordt weergegevens in de schermbeveiliging wanneer de Mac niet wordt gebruikt.