Apple Thunderbolt Display (27-inch): F8-toets reageert niet in Windows wanneer USB-toetsenbord is aangesloten op beeldscherm

Wanneer u Windows en een USB-toetsenbord dat is aangesloten op een Mac via de USB-poort van een Apple Thunderbolt Display (27-inch) gebruikt, merkt u mogelijk op dat de F8-toets niet wordt herkend in Windows wanneer u de algemene voorwaarden probeert te aanvaarden of in de veilige modus van Windows probeert op te starten.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Sluit uw USB-toetsenbord rechtstreeks aan op de USB-poort van de computer om het gebruik van de F8-toets te herstellen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.