Als Mijn fotostream niet wordt bijgewerkt

Lees hier wat u kunt doen als foto's niet worden weergegeven in Mijn fotostream op uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV.

Ik zie de foto's uit Mijn fotostream niet op mijn iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple TV

Als u Mijn fotostream hebt ingeschakeld op al uw apparaten, zijn de foto's die u de afgelopen 30 dagen hebt gemaakt, beschikbaar in het album 'Mijn fotostream'. Zo kunt u de foto's op elk apparaat bekijken of toevoegen aan uw bibliotheek.* Als u onlangs een Apple ID hebt aangemaakt, is Mijn fotostream mogelijk niet beschikbaar. Gebruik iCloud-foto's om uw foto's en video's in iCloud te bewaren. Meer informatie over iCloud-foto's en Mijn fotostream.

Als u de afbeeldingen uit Mijn fotostream niet kunt vinden in de Foto's-app, volgt u deze stappen op elk van uw apparaten:

iPhone, iPad of iPod touch

1. Tik op al uw apparaten op 'Instellingen' > 'Wifi'. Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt.
  2. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Zorg dat 'Upload naar mijn fotostream' is ingeschakeld. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.
  3. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Zolang deze app geopend is, wordt er niets geüpload naar Mijn fotostream.)
  4. Kijk of het batterijniveau op het iOS-apparaat misschien lager is dan 20%. Als dat het geval is, schakelt Mijn fotostream zichzelf tijdelijk uit om de gebruiksduur van de batterij te verlengen.

Mac

1. Zorg dat uw Mac is verbonden met het internet.
  2. Kies op uw Mac het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klik vervolgens op 'iCloud'. Zorg dat u op al uw ondersteunde apparaten bent ingelogd met dezelfde Apple ID.
  3. Open de app Foto's. Kies vervolgens 'Foto's' > 'Voorkeuren'. Klik op 'iCloud' (of 'Fotostream').
  4. Zorg dat 'Mijn fotostream' is geselecteerd. Als u deze optie niet ziet, schakelt u iCloud-foto's in om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.
  5. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Zolang deze app geopend is, wordt er niets geüpload naar Mijn fotostream.)

Apple TV

1. Controleer in 'Instellingen' > 'Netwerk' > 'Wifi' of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt.
  2. Controleer in 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' of Mijn fotostream is ingeschakeld.
  3. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Zolang deze app geopend is, wordt er niets geüpload naar Mijn fotostream.) Als u nog steeds niet al uw foto's uit Mijn fotostream ziet, kan dit te wijten zijn aan de opslagcapaciteit op uw Apple TV.

* Om foto's of video's via iCloud te kunnen delen met uw andere Apple apparaten, moet u op elk apparaat met dezelfde Apple ID inloggen bij iCloud.

Ik zie niet op al mijn apparaten dezelfde foto's in het album 'Mijn fotostream'

Op uw apparaat worden maximaal 1000 foto's bewaard, ook als ze ouder zijn dan 30 dagen. In iCloud worden foto's die ouder zijn dan 30 dagen, verwijderd. Dit kan ertoe leiden dat niet alle apparaten dezelfde foto's tonen. Dit hangt af van wanneer u Mijn fotostream hebt ingeschakeld. In verband met de beperkte opslagcapaciteit van de Apple TV worden daarop mogelijk alleen de meest recente foto's weergegeven.

Volg deze stappen om oudere foto's uit Mijn fotostream te verwijderen en de meest recente foto's op alle apparaten te zetten:

1. Als u in het album 'Mijn fotostream' foto's hebt die u wilt behouden, bewaart u deze op uw apparaat. Vervolgens bewaart u kopieën van uw foto's en andere gegevens.
  2. Schakel 'Mijn fotostream' uit. Dit doet u als volgt:
    • Tik op uw iPhone, iPad of iPod touch op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's' en schakel 'Upload naar mijn fotostream' uit.
    • Open op uw Mac met macOS Catalina of hoger de app Foto's en kies in de menubalk 'Foto's' > 'Voorkeuren'. Klik op 'iCloud' en schakel 'Mijn fotostream' uit.
    • Ga op de Apple TV naar 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' en schakel 'Upload naar mijn fotostream' uit.
  3. Bevestig dat u de foto's wilt verwijderen.
  4. Schakel 'Mijn fotostream' opnieuw in.
  5. Herhaal deze stappen voor elk apparaat.

Ik zie mijn geïmporteerde foto's niet in Mijn fotostream

1. Zorg dat uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac een actieve internetverbinding heeft.
  2. Controleer of u iCloud-foto's gebruikt in de app Foto's. Als u iCloud-foto's hebt ingeschakeld, verschijnen foto's van andere apparaten die Mijn fotostream gebruiken niet op uw apparaat.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.