Hulp voor Mijn fotostream

Zoek hieronder naar uw probleem en volg de stappen om het op te lossen.

Ik zie de foto's van Mijn fotostream niet op mijn iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV

Als u Mijn fotostream* hebt ingeschakeld op al uw apparaten, zijn de foto's die u de afgelopen 30 dagen hebt gemaakt, beschikbaar in het album Mijn fotostream, zodat u deze op elk apparaat kunt bekijken of kunt toevoegen aan uw bibliotheek.**

Als u de afbeeldingen uit Mijn fotostream niet kunt vinden in de Foto's-app, volgt u deze stappen op elk van uw apparaten:

iPhone, iPad of iPod

1. Tik op al uw apparaten op 'Instellingen' > 'Wifi'. Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt.
  2. Tik op 'Instellingen' > [uw naam] > 'iCloud' > 'Foto's'.
  3. Controleer of Mijn fotostream is ingeschakeld op al uw apparaten. Als de functie is ingeschakeld, schakelt u deze uit en tikt u op 'Verwijder'. Schakel Mijn fotostream nu opnieuw in.
  4. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Zolang deze app geopend is, wordt er niets geüpload naar Mijn fotostream.)
  5. Kijk of het batterijniveau op het iOS-apparaat misschien lager is dan 20%. Als dat het geval is, schakelt Mijn fotostream zichzelf tijdelijk uit om de gebruiksduur van de batterij te verlengen.

Apple TV

1. Controleer in 'Instellingen' > 'Netwerk' > 'Wifi' of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt.
  2. Controleer in 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' of Mijn fotostream is ingeschakeld. Als dat het geval is, schakelt u dit uit en selecteert u 'Verwijder'. Schakel Mijn fotostream nu opnieuw in.
  3. Stop de Camera-app op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Zolang deze app geopend is, wordt er niets geüpload naar Mijn fotostream.) Als u nog steeds niet al uw foto's uit Mijn fotostream ziet, kan dit te wijten zijn aan de opslagcapaciteit op uw Apple TV.

* Als u onlangs een Apple ID hebt aangemaakt, is Mijn fotostream mogelijk niet beschikbaar. Gebruik iCloud-foto's om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.

** Om foto's of video's via iCloud te kunnen delen met uw andere Apple apparaten, moet u op elk apparaat met dezelfde Apple ID inloggen bij iCloud.

Ik zie niet op al mijn apparaten dezelfde foto's in het album 'Mijn fotostream'

Op uw apparaat worden maximaal 1000 foto's bewaard, ook als ze ouder zijn dan 30 dagen. In iCloud worden foto's die ouder zijn dan 30 dagen, verwijderd. Dit kan ertoe leiden dat niet alle apparaten dezelfde foto's tonen. Dit hangt af van wanneer u Mijn fotostream hebt ingeschakeld. In verband met de beperkte opslagcapaciteit van de Apple TV worden daarop mogelijk alleen de meest recente foto's weergegeven.

Volg deze stappen om oudere foto's uit Mijn fotostream te verwijderen en de meest recente foto's op alle apparaten te zetten:

1. Als het album 'Mijn fotostream' foto's bevat die u wilt behouden, bewaart u deze op het apparaat. Vervolgens maakt u een reservekopie van uw foto's en andere gegevens.
  2. Schakel Mijn fotostream uit op het apparaat. Dit doet u als volgt:
    • Tik op 'Instellingen' > [uw naam] > 'iCloud' > 'Foto's' en schakel 'Upload naar mijn fotostream' uit.
    • Ga op de Apple TV naar 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' en schakel 'Upload naar mijn fotostream' uit.
  3. Bevestig dat u de foto's wilt verwijderen.
  4. Schakel Mijn fotostream opnieuw in. (iCloud pusht vervolgens uw bewaarde foto's naar het apparaat.)
  5. Herhaal deze stappen voor elk apparaat.

Ik zie geen foto's in het album 'Mijn fotostream'

Als u iCloud-foto's hebt ingeschakeld, komen foto's uit Mijn fotostream van andere apparaten terecht in het album 'Alle foto's'. Als u iCloud-foto's niet hebt ingeschakeld en u geen foto's ziet in het album 'Mijn fotostream', volgt u deze stappen:

1. Controleer of uw Mac een actieve internetverbinding heeft. Zonder internet worden wijzigingen in Mijn fotostream niet weergegeven in Foto's.
  2. Kies op de Mac 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'. Controleer of u dezelfde Apple ID gebruikt als op uw andere ondersteunde apparaten.
  3. Open Foto's. Kies vervolgens 'Voorkeuren' > 'iCloud' (of 'Fotostream').
  4. Zorg dat 'Mijn fotostream' is geselecteerd.

Ik heb foto's geïmporteerd, maar ik zie ze niet in Mijn fotostream, terwijl de voorziening wel is ingeschakeld

1. Controleer of uw Mac een actieve internetverbinding heeft.
  2. Controleer of u iCloud-foto's gebruikt in de Foto's-app. Als u iCloud-foto's hebt ingeschakeld, worden foto's van andere apparaten weergegeven in het album 'Alle foto's'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.