Hulp voor Mijn fotostream

Zoek het probleem hieronder en volg de stappen om het op te lossen.

Ik zie de foto's van Mijn fotostream niet op mijn iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV

Als u Mijn fotostream* hebt ingeschakeld op al uw apparaten, zijn de foto's die u de afgelopen 30 dagen hebt gemaakt, beschikbaar in het album Mijn fotostream, zodat u deze op elk apparaat kunt bekijken of kunt toevoegen aan de bibliotheek.**

Als u de afbeeldingen uit Mijn fotostream niet kunt vinden in de app Foto's, volgt u deze stappen op elk van uw apparaten:

iPhone, iPad of iPod

1. Tik op 'Instellingen' > 'Wifi' op al uw apparaten. Controleer of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt.
  2. Als u iOS 10.3 of hoger hebt, tikt u op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's'. Voor eerdere versies tikt u op 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Foto's'.
  3. Controleer of Mijn fotostream is ingeschakeld voor elk van uw apparaten. Als de functie is ingeschakeld, schakelt u deze uit en tikt u op 'Verwijder'. Schakel Mijn fotostream opnieuw in.
  4. Stop de app Camera op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Er wordt pas naar Mijn fotostream geüpload wanneer u zelf actie onderneemt.)
  5. Controleer of het iOS-apparaat minder dan twintig procent batterij heeft. Als dat het geval is, schakelt Mijn fotostream zichzelf tijdelijk uit om de gebruiksduur van de batterij te sparen.

Apple TV

1. Controleer in 'Instellingen' > 'Netwerk' > 'Wifi' of wifi is ingeschakeld en of u een internetverbinding hebt.
  2. Controleer in 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' of Mijn fotostream is ingeschakeld. Als dat het geval is, schakelt u deze uit en selecteert u 'Verwijder'. Schakel Mijn fotostream opnieuw in.
  3. Stop de app Camera op het apparaat waarmee de gezochte foto is gemaakt. (Er wordt pas naar Mijn fotostream geüpload wanneer u zelf actie onderneemt.) Als u nog steeds niet al uw foto's uit Mijn fotostream ziet, kan dit te wijten zijn aan de opslagcapaciteit op uw Apple TV.

* Als u onlangs een Apple ID hebt aangemaakt, is Mijn fotostream mogelijk niet beschikbaar. Gebruik de iCloud-fotobibliotheek om uw foto's en video's in iCloud te bewaren.
** Om iCloud foto's of video's te laten delen met uw andere Apple apparaten, moet u op elk apparaat met dezelfde Apple ID inloggen bij iCloud.

Ik zie verschillende foto's in het album 'Mijn fotostream' op mijn apparaten

Het apparaat bewaart maximaal 1000 foto's, zelfs als ze ouder zijn dan 30 dagen. Foto's die ouder zijn dan 30 dagen worden verwijderd van iCloud waardoor de apparaten mogelijk niet allemaal dezelfde foto's tonen. Dit hangt af van wanneer u Mijn fotostream hebt ingeschakeld. Vanwege de capaciteit worden mogelijk alleen de meest recente foto's op de Apple TV weergegeven.

Volg deze stappen om oudere foto's uit Mijn fotostream te verwijderen en de meest recente foto's op alle apparaten te plaatsen:

1. Als het album 'Mijn fotostream' foto's bevat die u wilt behouden, bewaart u deze op het apparaat. Vervolgens maakt u een reservekopie van uw foto's en andere gegevens.
  2. Schakel Mijn fotostream uit op het apparaat. Dit doet u als volgt:
    • Tik op een iOS-apparaat met iOS 10.3 of hoger op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'Foto's' en schakel Mijn fotostream uit. Voor eerdere versies van iOS tikt u op 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Foto's' en schakelt u Mijn fotostream uit.
    • Ga op uw Apple TV naar 'Instellingen' > 'Accounts' > 'iCloud' en schakel Mijn fotostream uit.
  3. Bevestig dat u de foto's wilt verwijderen.
  4. Schakel Mijn fotostream opnieuw in. (iCloud pusht vervolgens uw bewaarde foto's naar het apparaat.)
  5. Herhaal deze stappen voor elk apparaat.

Ik zie geen foto's in het album Mijn fotostream

Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, kunt u uw foto's uit Mijn fotostream van uw andere apparaten vinden in het album 'Alle foto's'. Als u iCloud-fotobibliotheek niet hebt ingeschakeld en u ziet de foto's in het album 'Mijn fotostream' niet, volgt u deze stappen:

1. Controleer of uw Mac een actieve internetverbinding heeft. Zonder internet verschijnen geen updates van Mijn fotostream in Foto's.
  2. Kies op de Mac 'Systeemvoorkeuren' > 'iCloud'. Controleer of u dezelfde Apple ID gebruikt als op uw andere ondersteunde apparaten.
  3. Open Foto's. Kies vervolgens 'Voorkeuren' > 'iCloud' (of 'Fotostream').
  4. Zorg ervoor dat Mijn fotostream is geselecteerd.

Ik heb foto's geïmporteerd maar ik zie ze niet in Mijn fotostream en de voorziening is ingeschakeld

1. Controleer of uw Mac een actieve internetverbinding heeft.
  2. Controleer of u iCloud-fotobibliotheek in de app Foto's gebruikt. Als u iCloud-fotobibliotheek hebt ingeschakeld, verschijnen foto's van andere apparaten die Mijn fotostream gebruiken in 'Alle foto's'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.