iMovie voor iOS: sommige videofragmenten verschijnen niet in de videobrowser

Na het importeren of overzetten van videofragmenten van een externe camera naar een iPad 2 of hoger, iPhone 4 of hoger, of iPod touch (4e generatie) verschijnen de videofragmenten mogelijk niet in de videobrowser in iMovie.

Voer de upgrade uit naar iOS 5 of hoger en iMovie voor iOS 1.2.2 of hoger om dit probleem op te lossen. iMovie voor iOS 1.2.2 bevat uitgebreide ondersteuning voor video’s die vanaf externe camera’s worden geïmporteerd.