GarageBand voor iOS: invoer met drie vingers wordt mogelijk niet herkend voor toetsinstrumenten

Wanneer u toetsinstrumenten bespeelt in GarageBand, wordt de invoer met drie vingers mogelijk niet herkend. Dit kan gebeuren als Zoomen is ingeschakeld in de instellingen voor toegankelijkheid van de iPad.

Tik op Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid en schakel vervolgens Zoomen uit om het probleem op te lossen.