Apple-computers: Mini DisplayPort-beeldscherm geeft een zwart scherm of reageert niet na sluimerstand

In bepaalde gevallen ziet u een zwart scherm wanneer u uw computer uit de sluimerstand haalt. De computer lijkt ook niet te reageren wanneer het zwarte scherm verschijnt.

U merkt dit mogelijk in de modus Doelbeeldscherm of wanneer u minstens twee Mini DisplayPort-apparaten gebruikt.

Gebruik alleen Mini Displayport-naar-DisplayPort-adapters die voldoen aan de VESA 1.1a-richtlijn. Raadpleeg de fabrikant van de kabel of de meegeleverde documentatie om te weten of de kabel voldoet aan de VESA 1.1a-richtlijn.

Meer informatie

Bepaalde kabels die worden geadverteerd als kabels die voldoen aan de VESA 1.1a-richtlijn vertonen mogelijk een fabricagefout waardoor de DisplayPort-voedingspinnen aan een uiteinde van de kabel samen kortsluiten. Kabels die voldoen aan de VESA 1.1a-richtlijn moeten de DisplayPort-voedingspinnen aan elk uiteinde van de kabel isoleren.

Ga naar www.vesa.org voor meer informatie over de VESA 1.1a DisplayPort Interoperability Guidelines.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.