Mac Pro (medio 2010) en (medio 2012): migratie wordt niet voltooid

In sommige situaties lijkt de migratie op een Mac Pro (medio 2010) of (medio 2012) niet te worden voltooid, of stopt deze mogelijk en ziet u een bericht over de netwerkverbinding.

Dit kan gebeuren in deze situaties:

• De Ethernet-kabel is losgekoppeld terwijl u een netwerkmigratie via Ethernet probeert uit te voeren.
  • De draadloze netwerkverbinding gaat verloren tijdens een draadloze migratie.
  • De computer gaat in de sluimerstand tijdens de migratie.

Schakel de computer uit door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Druk deze nogmaals in om de computer opnieuw in te schakelen. Als de Migratie-assistent niet herstart, kunt u deze later starten nadat de Configuratie-assistent is voltooid. De Configuratie-assistent bevindt zich in de map Programma's/Hulpprogramma's.

Als u kiest voor een draadloze migratie, zorgt u ervoor dat u de beste beschikbare draadloze verbinding gebruikt. Gebruik de meter voor de signaalsterkte rechts boven in het scherm om een locatie te vinden waar u het beste signaal van de broncomputer ontvangt voordat u start. Wellicht wilt u ook potentiële storingsbronnen verwijderen. Een 802.11n-netwerk biedt de beste draadloze prestaties.

Probeer deze stappen om te vermijden dat de broncomputer in de sluimerstand gaat tijdens de migratie:

1. Kies 'Systeemvoorkeuren' in het menu 'Apple' () op de broncomputer.
  2. Kies in het menu 'Weergave de optie 'Energiestand'.
  3. Stel de schuifknop 'Sluimerstand computer' in op 'Nooit'.