OS X: Plugins van andere ontwikkelaars voor Mail werken mogelijk niet langer na een update van OS X

Na het uitvoeren van een update voor OS X kunnen plugins van andere ontwikkelaars voor Mail mogelijk niet langer werken.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Plugins voor Mail worden na een update van OS X automatisch uitgeschakeld als de plug-in niet als compatibel wordt herkend. Raadpleeg de ontwikkelaar van de plugin om te zien of een nieuwere versie van de plugin die u gebruikt, beschikbaar is.

Plugins voor Mail van derden worden normaal gesproken bewaard in de volgende mappen:

• ~/Bibliotheek/Mail/Bundles
  • /Bibliotheek/Mail/Bundles

Apple biedt geen ondersteuning voor de installatie of het gebruik van plugins van andere ontwikkelaars in het programma Mail.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.