Als de symbolen op het beginscherm van uw iPhone, iPad of iPod touch vergroot zijn

Als de symbolen op het beginscherm te groot worden weergegeven of vergroot zijn, is de zoomfunctie mogelijk ingeschakeld op het apparaat. Lees hier hoe u de zoomfunctie uitschakelt.

De zoomfunctie uitschakelen in Instellingen op uw apparaat

Beginscherm dat is vergroot

Als u Instellingen niet kunt openen omdat de symbolen op het beginscherm zijn vergroot, tikt u dubbel met drie vingers op het beeldscherm om uit te zoomen.

Instellingen voor de zoomfunctie

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' > 'Zoomen' > en tik op de schuifknop om de zoomfunctie uit te schakelen.

De zoomfunctie uitschakelen in iTunes

U kunt de zoomfunctie ook via iTunes uitschakelen:

1. Sluit uw iPhone, iPad of iPod touch aan op een computer en open iTunes.
  2. Selecteer het apparaat wanneer dit in iTunes verschijnt.
  3. Selecteer 'Configureer toegankelijkheid' op de overzichtspagina van het apparaat.
    iTunes
  4. Selecteer 'Geen van beide' om de zoomfunctie uit te schakelen.
    iTunes-voorkeuren voor het uitschakelen van de zoomfunctie
  5. Klik op OK.

Meer informatie

Lees meer over de toegankelijkheidsfuncties in iOS in de iPhone Gebruikershandleiding, iPad Gebruikershandleiding of iPod touch Gebruikershandleiding