Als de symbolen op het beginscherm van uw iPhone, iPad of iPod touch vergroot zijn

Als de symbolen op het beginscherm te groot worden weergegeven of vergroot zijn, is de zoomfunctie mogelijk ingeschakeld op het apparaat. Lees hier hoe u de zoomfunctie uitschakelt.

De zoomfunctie uitschakelen in 'Instellingen' op uw apparaat

Symbolen vergroot scherm

Als u 'Instellingen' niet kunt openen omdat de symbolen op het beginscherm zijn vergroot, tikt u dubbel met drie vingers op het beeldscherm om uit te zoomen.

De zoomfunctie uitschakelen op iPhone

Om de zoomfunctie uit te schakelen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Toegankelijkheid' >'Zoom' en vervolgens tikt u op de zoomfunctie om deze uit te schakelen.

De zoomfunctie uitschakelen in iTunes

U kunt de zoomfunctie ook via iTunes uitschakelen:

1. Sluit uw iPhone, iPad of iPod touch aan op een computer en open iTunes.
  2. Selecteer het apparaat wanneer dit in iTunes verschijnt.
  3. Selecteer 'Configureer toegankelijkheid' op de overzichtspagina van het apparaat.
    De zoomfunctie uitschakelen in iTunes
  4. Selecteer 'Geen van beide' om de zoomfunctie uit te schakelen.
    'Geen van beide' selecteren in 'Toegankelijkheid
  5. Klik op 'OK'.

Meer informatie

Lees meer over de toegankelijkheidsfuncties in iOS in de iPhone Gebruikershandleiding, iPad Gebruikershandleiding of iPod touch Gebruikershandleiding