iPod nano (5e generatie): ondertitels van films, tv-programma’s of andere video’s worden niet weergegeven

Films, tv-programma’s en andere video’s tonen geen ondertitels bij weergave op de iPod nano.

Om ondertitels te kunnen zien bij films, tv-programma’s en andere video’s moeten de ondertitels eerst zijn ingeschakeld in iTunes voordat u het mediamateriaal synchroniseert met de iPod:

Taal van de ondertitels inschakelen in iTunes

1. Open iTunes op uw computer.

2. Klik op iTunes in de menubalk en klik vervolgens op Voorkeuren.

3. Klik op Afspelen.

4. Klik op het invoerveld van de taal van de ondertitels en maak uw taalkeuze.

[Selecteer taal]

5. Klik op OK.

6. Synchroniseer uw media-inhoud (films, tv-programma’s en andere video’s) met uw iPod nano.

7. Nadat de inhoud gesynchroniseerd is met de iPod, zet u Ondertiteling aan op de iPod (Video’s > Instellingen > Ondertiteling).

8. Speel uw media-inhoud af op de iPod.