Remote Desktop: Een aangepaste afbeelding van het toegangsscherm gebruiken in het Deutsch (Duits)

Wanneer de primaire taal van Mac OS X Deutsch (Duits) is, werkt een aangepaste schermafbeelding van het toeangsscherm van de Remote Desktop mogelijk niet.

Dit artikel bevat instructies voor het bewerken van het bestand LockScreenTask.strings en is alleen bedoeld voor systeembeheerders die bekend zijn met het bewerken van configuratiebestanden.

1. Sluit beheer van Remote Desktop af.

2. Control-klik op de beheertoepassing voor Remote Desktop (in /Apps/Remote Desktop)

3. Kies ‘Toon pakketinhoud’.

4. Navigeer naar de map Contents/Resources/German.lproj folder.

5. Maak uit voorzorg een reservekopie van het bestand LockScreenTask.strings.

6. Open het bestand LockScreenTask.strings in Teksteditor.

7. Bewerk deze regel:

defaultPictureName = "Bild für gesperrte Bildschirme";

...to look like this:

defaultPictureName = "Bild fur gesperrte Bildschirme";

(That is, remove the umlaut from "für")

8. Sla de wijzigingen op.

9. Wijzig op de clientcomputers de naam van de aangepaste afbeelding van het toegangsscherm in "Bild fur gesperrte Bildschirme" (verwijder opnieuw de umlaut).

De aangepaste afbeelding van het toegangsscherm wordt nu weergegeven wanneer het scherm van een client is vergrendeld.