Mac Pro (begin 2009): vervormde weergave in Adobe Photoshop CS4 met bepaalde vensterconfiguraties

Mac Pro-computers (begin 2009) kunnen vervormde afbeeldingen weergeven in het grijze vlak van het beeldvenster als het venster is ingesteld op een afmeting die groter is dan het document of tijdens het schakelen naar schermvullende weergave.  De vervorming is zichtbaar tussen het beeld en de rand van het venster dat het document bevat, niet in het beeld zelf.  De beschadiging kan aanhouden als het formaat van het venster wordt aangepast of wanneer het wordt verplaatst; het kan ook optreden wanneer u extra tabbladen opent in het documentvenster van Photoshop.  Dit treedt voornamelijk op wanneer u grote PNG-bestanden bestanden opent.

Download en installeer Mac OS X v10.5.7 of nieuwer om dit probleem op te lossen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.