Als de interne luidsprekers op uw Mac niet werken

Als u geen geluid hoort uit de interne luidsprekers van uw Mac, controleert u eerst of macOS up-to-date is, en controleert u de instellingen.

Controleer de geluidsinstellingen

Koppel eerst alle kabels los van de USB-, Thunderbolt- of 3,5mm-audiopoorten op uw Mac.

1. Kies in het Apple-menu  de optie 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik op 'Geluid'.
  3. Klik op het tabblad 'Uitvoer' en selecteer de interne luidsprekers. Als de interne luidsprekers niet worden getoond als optie in het venster 'Uitvoer', neemt u contact op met Apple Support.
  4. Als de volumeregelaar voor 'Uitvoer’ laag staat, schuift u de regelaar naar rechts en probeert u het opnieuw.
  5. Als het aankruisvak 'Geluid uit' ingeschakeld is, schakelt u het uit en probeert u het opnieuw.
  6. Als u nog steeds geen geluid hoort, neemt u contact op met Apple Support.