iOS: melding van digitale camera in Windows uitschakelen

Wanneer u een iPhone, iPad of iPod touch aansluit op een computer met Microsoft Windows, verschijnt een dialoogvenster om te werken met de foto’s die op het apparaat zijn bewaard.

Windows biedt u de mogelijkheid om deze melding per apparaat uit te schakelen.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Opmerking: dit artikel is bedoeld voor Windows-computers. Als u Mac OS X gebruikt, raadpleegt u dit artikel.

Deze melding uitschakelen:

In Windows XP

1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Kies in het menu Start de optie Configuratiescherm.
  3. Open in het Configuratiescherm de optie Printers en andere hardware (als u het configuratiescherm in de klassieke weergave hebt staan, gaat u naar de volgende stap).
  4. Open Scanners en camera’s.
  5. Klik in het venster Scanners en camera’s rechts op de Apple iPhone, iPad of iPod touch en kies Eigenschappen.
  6. Klik op het tabblad Gebeurtenissen.
  7. Kies in het venstermenu Selecteer een gebeurtenis de optie Camera aangesloten en selecteer vervolgens ‘Geen actie’ in het onderdeel Acties.
    Apple iPhone Eigenschappen
  8. Klik op OK.

In Windows Vista of Windows 7

1. Sluit de iPhone, iPad of iPod touch aan op de computer.
  2. Kies in het menu Start de optie Configuratiescherm.
  3. Kies Hardware en geluiden.
  4. Kies Automatisch afspelen.
  5. Scrol omlaag naar het onderdeel Apparaten. In deze lijst ziet u het apparaat (iPhone, iPad of iPod touch).
  6. Kies Geen actie in het snelmenu van het apparaat.
    Configuratiescherm Automatisch afspelen
  7. Klik op Opslaan.

In Windows 8

1. Sluit de iPhone, iPad of iPod touch aan op de computer.
  2. Verplaats de muisaanwijzer naar de rechterbovenhoek.
  3. Klik op het vergrootglas.
  4. Typ
    Control Panel
    en druk op Return.
  5. Kies Hardware en geluiden.
  6. Kies Automatisch afspelen.
  7. Scrol omlaag naar het onderdeel Apparaten. In deze lijst ziet u het apparaat (iPhone, iPad of iPod touch).
  8. Kies Geen actie in het snelmenu van het apparaat.
  9. Klik op Opslaan.

Meer informatie

Hierdoor wordt niet langer automatisch gemeld dat een digitaal beeldapparaat is aangesloten telkens als het apparaat op de computer wordt aangesloten. U kunt de wizard Scanner en camera op elk gewenst moment opnieuw inschakelen door terug te keren naar dit onderdeel van het Configuratiescherm en de gewenste actie te kiezen voor de optie ‘Programma starten’.

Lees hoe u foto’s handmatig importeert in een computer.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Publicatiedatum: Mon Apr 18 17:53:51 GMT 2016