iPod toont een rood ‘X’-symbool

U ondervindt mogelijk een probleem met een iPod waarbij een rode ‘X’ op het scherm verschijnt.

Rode X iPod

iPod herstellen vanuit schijfmodus

1. Koppel de iPod los van de computer.
  2. Plaats de iPod handmatig in schijfmodus.
  3. Open de nieuwste versie van iTunes en sluit de iPod aan.
  4. Herstel de iPod.

Service aanvragen voor iPod

Als u de iPod niet in schijfmodus kunt forceren en niet kunt herstellen, heeft de iPod onderhoud nodig. Klik op een van de onderstaande koppelingen om een online serviceaanvraag voor de iPod in te dienen of om een reservering te maken bij de Genius Bar voordat u naar de plaatselijke Apple Store gaat.

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)