Als de iPod blijft hangen op het Apple-logo of niet aan gaat

Als uw iPod, iPod mini of iPod nano na het inschakelen blijft hangen op het Apple-logo of wanneer deze niet kan worden ingeschakeld, leest u hier wat u kunt doen.

Als u dergelijke problemen hebt met uw iPod, volgt u deze stappen:

1. Sluit de iPod via een USB-kabel aan op uw computer.
  2. Zet de iPod in de schijfmodus. Houd de beide volumeknoppen tegelijk ingedrukt, totdat het bericht ‘Niet loskoppelen’ wordt weergegeven. Lees meer over de Schijfmodus.
  3. Zoek uw apparaat op in iTunes
  4. Als u uw apparaat kunt vinden in iTunes, moet u het mogelijk herstellen om ervoor te zorgen dat u het weer naar behoren kunt inschakelen.
  5. Als er een bericht verschijnt waarin wordt gemeld dat het volume niet kan worden geactiveerd en waarin wordt gevraagd of u de schijf wilt initialiseren, kiest u de optie om de iPod-schijf te initialiseren.

Als u na het volgen van deze stappen uw iPod nog niet in de schijfmodus kunt zetten, moet deze mogelijk worden gerepareerd. Neem contact op met Apple Support voor assistentie.

Laatst gewijzigd op: