Op de iPod verschijnt het symbool van een map met een uitroepteken

Lees hier wat u kunt doen als u na het inschakelen van een iPod een uitroepteken bij het symbool van een map ziet.

Lees hier wat u kunt doen als u na het inschakelen van een iPod een uitroepteken bij het symbool van een map ziet.

Tip: bekijk dit nuttige filmpje.

Als u een iPod met een Click Wheel (bijvoorbeeld iPod mini, iPod nano, iPod (5e generatie), iPod met kleurenscherm en iPod photo) op een Windows-compatibele computer gebruikt, klikt u hier voordat u doorgaat. Als u niet zeker weet welk iPod-model u hebt, klikt u hier.

Meer informatie

De iPod toont een treurig iPod-pictogram
iPod toont het pictogram van een map met een uitroepteken na loskoppeling van Windows-pc
iPod: bij het aanzetten wordt alleen het Apple-logo weergegeven
iPod-pictogrammen: wat betekent dit plaatje op mijn iPod?

Laatst gewijzigd op:

Aanvullende informatie over productondersteuning

Nederland (Nederlands)